Каква е процедурата за сваляне на тапицерията на шофьорската седялка?И как се отделя тази възглавничка за главата от седялката.Вече ме мори две вечери.Ако си сменя тапицерията без да скъсам ще продавам бежова тапицерия за шофьорска седялка и наглавник и черни пластмаси ако му трябват на някой.Или някой друг чарк по седялката.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Претапициране на седЯлка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение....И как се отделя тази възглавничка за главата от седялката.Вече ме мори две вечери.......sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеДърпаш нагоре пластмасовите декоративни капачета .Има шплент които ограничава движението на подглавника.След като го свалиш,има на самия плат дълги пластмасови ленти натъпкани като контрички между дунапрена и пластмасата на самия подглавникAlfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеСлед 10 мин.качвам снимка
Comment
-
Last edited by Linkestis; d.m.y г., 09:36.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
Това което съм показал с отверката на последната снимки,се чупи и от там идва тропането на подглавникаAlfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Comment
-
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Имам за продан разоборудвана шофьорска седалка.Мръсно бял плюш е салона-по скоро бежово ли и аз не знам.Кой каквото му трябва да се обажда.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеАз искам да попитам как се свалят при 145 но при мене това е пластмаса цялото а не само доло... ?Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
Comment